• Hétfő-Péntek: 08:00 - 16:00
    Szombat, Vasárnap: Zárva
  • 06 30 210 7238 , 06 23 390 503 (FAX)comaut@tvn.hu
  • Közösségi oldalak

Bemutatkozás

Üdvözöljük honlapunkon!

Kérem, engedje meg, hogy cégem múltjáról és tevékenységéről, valamint üzletpolitikájáról röviden ismertessem Önt.

Munkatársaim még az 1984-es években, a Magyar Posta műszaki osztályán különböző újság burkoló, fóliázó, kötöző és pántoló automata gépek és gépsorok javításával és karbantartásával foglalkoztak. Idővel a Magyar Posta országos hálózatában, főleg Mosca típusú pántoló gépek terjedtek el, ezért a Mosca cég a Magyar Postánál alakította ki országos márka szervizét. Ez a szerviz nem csak a Postai gépeket, hanem külső cégek gépeit is javította, karbantartotta az egész ország területén.

2005-ben a posta megvált a külső cégek gépeinek javításaitól, ezért ezek a cégek a Comaut Kft-vel kötöttek szerződést.

A  Comaut  Kft  tevékenysége  csomagolástechnikai automaták

és ipari elektronikák, valamint ipari számítástechnikai vezérlések javítása. Vállalkozásom több mint harminc cégnek dolgozik, közel háromszáz pántoló és kétszáz egyéb gépet javít. A velünk szerződött cégek, mint például a gyógyszergyártó cégek, kertészetek, építőipari vállalkozások, legnagyobb nyomdák, hullámpapírt gyártó cégek, újság terjesztő cégek, külföldi és magyar vállalkozások veszik igénybe szolgáltatásainkat. 2008-ban a MOSCA AG. cégünket ajánlja elsődleges szervizeként. Az új Mosca gépek garanciális javításait mi látjuk el. A vállalkozásunk nem csak MOSCA pántoló gépeket, hanem a Magyarországon előforduló legtöbb fajta és típusú pántoló és kötöző gépet javít. Egyre bővülő ügyfélkörünknek szívesen adunk vásárlás előtti műszaki tanácsot.

Üzletpolitikánkhoz tartozik, hogy az évekkel ezelőtt megkötött szerződéseink díjait, nem emeltük, és amíg a magyar piac viszonyai megengedik nem is tervezzük.

Remélem, cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését.

Tisztelettel:  

Takács Gyula ügyvezető


Comaut Kft. rövid filmje 1. rész


Comaut Kft rövid filmje 2. rész